Professionele schoorsteenveger in Tilburg

schoorsteenveger-hertog

U wilt uw schoorsteen laten vegen en u bent op zoek naar een professionele schoorsteenveger in Tilburg of omstreken? Dan bent u bij De Hertog Schoorsteenvegers aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in schoorsteenvegen en hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vegen van schoorstenen in Tilburg en omgeving.

Naast het schoorsteenvegen houden wij ons ook bezig met een tal van andere dak gerelateerde werkzaamheden. Deze variëren van het reinigen van dakgoten of zonnepanelen, het repareren van schoorsteen, dak of dakgoot tot het plaatsen van schoorsteenkappen. Bel nu: 013-2070274

Waarom een professionele schoorsteenveger inhuren?

Elk jaar zijn er in Tilburg en omstreken enkele tientallen schoorsteenbranden als gevolg van slecht onderhoud aan de schoorsteenkanalen. Dit word veroorzaakt door kleine deeltjes die zich hechten aan de wand van het rookkanaal, deze deeltjes vormen een zeer brandbare laag.

Wij van De Hertog Schoorsteenvegers vinden het belangrijk dat u met een gerust hart kunt genieten van uw houtkachel of open haard. Laat daarom uw schoorsteen vegen door een professionele schoorsteenveger uit Tilburg

Werkgebied & tarieven van De Hertog Schoorsteenvegers

De Hertog Schoorsteenvegers werken voornamelijk in Tilburg en omstreken, maar zijn inzetbaar in de gehele regio Noord-Brabant. Wij staan elke week van maandag tot en met vrijdag voor u klaar. Het reinigen van een enkel rookkanaal kan al vanaf € 69,50. Bij het reinigen van meerdere rookkanalen hanteren wij andere tarieven.

Aarzel niet om de hulp van een professionele schoorsteenveger in te schakelen

Bij schoorsteenvegen is het belangrijk dat u dit door een gespecialiseerd bedrijf laat doen. De Hertog Schoorsteenvegers staan voor u klaar in Tilburg en omstreken. Neem nu contact met ons op via het telefoonnummer: 013-2070274 of via het contact formulier op onze website.