Op zoek naar een schoorsteenveger in Rotterdam?

schoorsteenveger-hertog

Als u uw schoorsteen wil laten vegen door een professionele schoorsteenveger dan ben u bij De Hertog Schoorsteenvegers aan het juiste adres. De Hertog Schoorsteenvegers heeft in Rotterdam en omstreken al meer dan 20 jaar ervaring met schoorsteenvegen. Ons team van vakkundige medewerkers staan maandag tot en met vrijdag voor u klaar.

Naast het vegen van schoorstenen in Rotterdam en omstreken houdt De Hertog Schoorsteenvegers zich ook bezig met een tal van andere dak gerelateerde werkzaamheden. Daaronder vallen bijvoorbeeld het reinigen van dakgoten of zonnepanelen, het repareren van schoorsteen, dak of dakgoot. Tot het plaatsen van schoorsteenkappen. Bel nu: 010-2004051.

Waarom De Hertog Schoorsteenvegers inhuren?

Jaarlijks zijn er in Rotterdam en omstreken enkele tientallen schoorsteenbranden als gevolg van slecht onderhoud aan de schoorsteenkanalen. Schoorsteenbranden worden veroorzaakt door kleine deeltjes die zich hechten aan de wand van het rookkanaal en deze deeltjes vormen een zeer brandbare laag die creosoot genoemd wordt.

Laat daarom uw schoorsteen vegen door een professionele schoorsteenveger. Op de manier kunt u met een gerust hart genieten van uw houtkachel of open haard. Neem nu contact op met De Hertog Schoorsteenvegers als u uw schoorsteen wil laten vegen in Rotterdam of omstreken.

Werkgebied & tarieven van De Hertog Schoorsteenvegers

De Hertog Schoorsteenvegers werken voornamelijk in Rotterdam en omstreken maar zijn inzetbaar in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Het reinigen van een enkel rookkanaal kan al vanaf € 69,50. Heeft u meerdere kanalen op een dak dan hanteren wij een speciaal tarief.

Neem nu contact op met De Hertog Schoorsteenvegers uit Rotterdam

Schoorsteenvegen is een gespecialiseerde klus. Laat daarom u schoorsteen vegen door een professioneel bedrijf.De Hertog Schoorsteenvegers staan voor u klaar in Rotterdam en omstreken. U kunt contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer: 010-2004051 of via het contact formulier op onze website.