Airconditioning

Airconditioning is belangrijk voor temperatuur en luchtkwaliteit

Eerst wilt u een mooi huis om in te wonen en daarbij is een goede luchtkwaliteit in huis nog veel belangrijker. Dit is iets wat vaak niet zichtbaar is maar wel voelbaar. Vaak zijn we niet op de hoogte van deze luchtkwaliteit in onze woning. Niet alleen overdag, maar ook wanneer we slapen.

Heeft u een eigen bedrijf? Dan is klimaatbeheersing erg belangrijk voor een kwalitatieve werkomgeving. Kortom, hoe beter de luchtkwaliteit, des te beter uw medewerkers presteren des te lager het verzuim is.

Airconditioning zorgt voor warmte in de wintermaanden!

Veel mensen denken dat airco’s enkel voor verkoeling zorgen. Dat is echter maar een deel van de functionaliteit van airconditioning. Want wist u dat u met een airconditioning ook uw huis of bedrijfsruimte kunt verwarmen? Een airconditioner reguleert namelijk de luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en de temperatuur van de lucht in uw woning. Een airconditioner is dus prima voor de aanschaf van zowel verwarming als verkoeling.

Aankoop en installatie van airconditioningairco

Wij verzorgen de aanschaf en installatie van uw airconditioning. Wij verzorgen de montage en installatie op geheel vakkundige wijze.

Bereken de capaciteit van uw airconditioning in 3 eenvoudige stappen

  1. Bereken de inhoud van de ruimte die gekoeld moet worden (lengte x breedte x hoogte)
  2. Vermenigvuldig deze kubieke meters met factor 30 wanneer de ruimte goed geïsoleerd is en weinig tot geen ramen heeft, factor 40 voor minder geïsoleerde ruimtes en factor 50 voor zolderverdiepingen of verdiepingen met schuin dak
  3. Uit deze vermenigvuldiging ontstaat het koelvermogen in Watt. Op sommige airco’s wordt de term BTU vermeld. Dit staat voor British Thermal Units. 1 Watt – 3,4121 BTU.

Kijk voor meer informatie op onze site:

www.dehertog-airconditioning.nl

Profiteer van de Energie Investeringsaftrek (EIA)EIA
Jaarlijks neemt de overheid energiebesparende maatregelen en stelt daar geld voor beschikbaar. U kunt aanspraak maken op deze investeringsaftrek en wij kunnen u hierin begeleiden.